Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Anadolu Üniversiteleri Belgesel Film Projeleri Sunum (Pitching) Etkinliği

• Anadolu Üniversiteleri Belgesel Film Projeleri Sunum (Pitching) Etkinliği

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 27 Ekim 2023, 11:00:00 - 13:00:00

Belgesel Sinemacılar Birliği, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi tarafından organize edilen Anadolu Üniversiteleri Belgesel Film Projeleri Sunum (Pitching) Etkinliği 27 Ekim 2023 tarihinde, saat 11.00'de Üsküdar Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

Etkinlikte seçilen projeler 27 Ekim 2023 tarihinde, saat 11.00'de Üsküdar Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan “Belgesel Sinema Atölyeleri İstanbul Buluşması” kapsamında yapılacak pitching etkinliğine katılmaya hak kazanacak. Pitching etkinliğinde çeşitli dijital platformlar TRT, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sinema Ofisi, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi ve BSB temsilcileri sunumlarınızı değerlendirecek. Geri bildirimlerde bulunacak. Başarılı bulunan 3 projeye Belgesel Sinemacılar Birliği 6 ay proje danışmanlığı verecek.

Eklenme Tarihi : 27 Ekim 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!