Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Mezuniyet projesi ön bilgilendirme toplantısı düzenlendi

• Mezuniyet projesi ön bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 17 Ekim 2023, 21:00:00 - 22:00:00

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 4. sınıf öğrencileri ile güz dönemi mezuniyet projeleri sürecine dair ön bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Sabancı Polat koordinatörlüğündeki toplantıya bölüm öğretim elemanları da katılım gösterdi.

Toplantıda ilk olarak öğrencilere danışman seçimine yönelik süreç tüm detaylarıyla anlatıldı. Daha sonra mezuniyet projesinin hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgilendirmeler yapılırken öğrencilere üretim ve sunum aşamalarında hazırlamaları gereken dokümanlar iletildi. Bunun yanı sıra proje değerlendirme kriterleri de öğrencilerle paylaşıldı.

Doküman paylaşımının ardından öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı. Mezuniyet projesi sürecini öğrenciler adına daha verimli hale getirebilecek önerilerin üzerinde duruldu. Bu bağlamda animasyon laboratuvarının hafta içi 19.00'a kadar kullanımı konusunda bilgi aktarımı da yapıldı.

Not: Toplantı Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Eklenme Tarihi : 25 Ekim 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!