• Cumhuriyetin 100. Yılında Sinema ve Toplumsal Cinsiyet etkinliğine davetlisiniz!

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 26 Ekim 2023, 11:00:00 - 13:00:00

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünün Cumhuriyetin 100. yıl dönümü için düzenleyeceği Cumhuriyetin 100. Yılında Sinema ve Toplumsal Cinsiyet konulu panel, 26 Ekim Perşembe saat 11.00'de Güney Yerleşke Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleşecek.

Etkinliğe film eleştirmeni Alin Taşçıyan, İstinye Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aybike Serttaş ve oyuncu Ezgi Sözmen katılacak. Türkiye’den film endüstrisinde kadının konumu, toplumsal cinsiyet temsilleri, temsilin tarihsel gelişimi ve karşılığının konuşulacağı etkinlik, kurum dışından katılımlara açıktır.

Etkinlik Bilgileri

Etkinlik adı: Cumhuriyetin 100. Yılında Sinema ve Toplumsal Cinsiyet

Tarih: 26.10.23

Yer: Fuat Sezgin Konferans Salonu, Güney Yerleşke

*Etkinlik Üniversitesi Kültürü dersi kapsamındadır.

Not: Etkinlikler başta olmak üzere, fakülte ile ilgili önemli tüm gelişmelerden haberdar olmak için if.uskudar Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 24 Ekim 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!