Mezuniyet projesi jürilerinin final sunumları tamamlandı

• Mezuniyet projesi jürilerinin final sunumları tamamlandı

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 12 Haziran 2023, 09:00:00 - 11:00:00

Çizgi Film ve Animasyon bölümünde bahar dönemi mezuniyet projelerinin final sunumları tamamlandı. 8-9 Haziran 2023 tarihlerinde Zoom üzerinden gerçekleştirilen sunumlarda öğrenciler animasyon, kısa film, film trailer'ı ve oyun teaser'ı formatlarında 2D veya 3D olarak ürettikleri projeleri jüri üyelerine sundu.

Mezuniyet projesi sunumlarının jürisinde Doç. Dr. İpek Fatma Ertan, Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Şen, Dr. Öğr. Üyesi Dicle Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi Elif Sabancı Polat yer aldı. Arş. Gör. Onur Coşkun ve Arş. Gör. Hüsna Tosun da jüri boyunca sunumların aksamadan gerçekleşmesi için teknik destek sağladı.

Mezuniyet projesi sunumlarının bütünleme tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak. Akademik takvimde bütünlemeler için ayrılan tarih 3-9 Temmuz olduğu için söz konusu hafta içinde, bir gün olmak kaydıyla, bütünleme jürisi düzenlenecek. Bütünleme jürisi de Zoom üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak.

Kesin tarih için bölüm web sayfasını takip ediniz. Ayrıca akademik takvime aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Akademik Takvim

Eklenme Tarihi : 12 Haziran 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!