Güz dönemi mezuniyet projesi jürileri tamamlandı

• Güz dönemi mezuniyet projesi jürileri tamamlandı

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 02 Şubat 2023, 12:00:00 - 14:00:00

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin güz dönemi mezuniyet projesi jürileri tamamlandı. Öğrenciler güz dönemi mezuniyet projelerinin sunumlarını 30 Ocak, 31 Ocak ve 01 Şubat tarihlerinde A Blok, 108 numaralı sınıfta yaptı.

Bölüm başkanı Doç. Dr. İpek Fatma ÇEVİK başkanlığında ve Dr. Öğr. Üyesi Ezgi ŞEN ile Dr. Öğr. Üyesi Dicle YILDIRIM'ın katılımıyla toplanan jüride öğrenciler kendilerine ayrılan gün ve saatte güz dönemi mezuniyet projelerinin sunumunu yaptı. Jüride Arş. Gör. Onur COŞKUN ve Arş. Gör. Hüsna TOSUN da hazır bulundu.

Öğrenciler kendilerine ayrılan süre içinde önce çalışmalarına ilişkin sunumlarını yaptı. Sunumda çalışmanın içeriğini oluşturan sinopsis, senaryo, renk paleti, modellemeler ve afiş jüri üyeleri ile paylaşıldı. Sunumun tamamlanmasının ardından öğrenciler hazırladıkları 2D/3D animasyonları ve kısa filmleri izletti.

39 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen mezuniyet projesi sunumları 01 Şubat Çarşamba günü tamamlandı.

Eklenme Tarihi : 06 Nisan 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!