"Just About" illüstrasyon sergisi açıldı!

• "Just About" illüstrasyon sergisi açıldı!

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 03 Ocak 2023, 20:00:00 - 22:00:00

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin tasarımlarından oluşan illüstrasyon sergisi açıldı. Serginin danışmanlığını Çizgi Film ve Animasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. İpek Fatma Çevik üstlendi. Hazırlanan çalışmalar Güney Yerleşke A Blok Animasyon Laboratuvarı lobi alanında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Çizgi Film ve Animasyon bölümü 2. sınıf müfredatında yer alan Animasyon Desen dersi kapsamında hazırlanan illüstrasyon çalışmaları ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı. Sergide yer alan özgün ve yaratıcı tasarımlar dikkat çekti.

Öğrencilerin hayal gücünün tasarımlara yansıtıldığı sergi ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin çalışmalarından oluşan İllüstrasyon Sergisi 02 – 09 Ocak tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Eklenme Tarihi : 06 Nisan 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!