4. Sınıf güz dönemi mezuniyet projesi toplantısı yapıldı

• 4. Sınıf güz dönemi mezuniyet projesi toplantısı yapıldı

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 28 Aralık 2022, 10:00:00 - 12:00:00

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 4. sınıf öğrencileri ile güz dönemi mezuniyet projesi toplantısı gerçekleştirildi. Bölüm başkanı Doç. Dr. İpek Fatma Çevik'in koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıya bölümüm öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri de katılım gösterdi.

27 Aralık Salı saat 19.00’da Zoom üzerinden Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 4. sınıf öğrencileriyle yapılan mezuniyet projesi değerlendirme toplantısında, 4. sınıf öğrencilerinin mezuniyet projeleri ile ilgili merak ettikleri konulara açıklık getirildi. Jüri ve değerlendirme sürecine ilişkin gerekli açıklamalar yapılırken jüri tarihi öğrencilere resmi olarak duyuruldu.

4. sınıf öğrencilerinin sadece kendi danışmanlarına değil, proje geliştirme sürecinin daha sağlıklı ilerlemesi açısından jürideki diğer öğretim üyeleri ile de bilgi paylaşımı yapmaları istendi ve bu konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı öğrencilerin proje ilerleyişi ve jüri gününe ilişkin sorularının ardından sona erdi.

Eklenme Tarihi : 06 Nisan 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!