Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

BLENDER - 3D Design Software Semineri gerçekleştirildi

  • Anasayfa
  • BLENDER - 3D Design Software Semineri gerçekleştirildi

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 22 Aralık 2022, 09:00:00 - 11:00:00

BrainPark TTO tarafından düzenlenen BLENDER -3D Design Software Semineri, 3D Artist Yusuf Ulufer'in katılımıyla AR-GE ve Yenilik Politikaları Direktörü Meltem Bayraktar'ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

BrainPark TTO D Blok 4. Kat'ta düzenlenen seminere Çizgi Film ve Animasyon ve Görsel İletişim Tasarımı bölümünde öğrenim hayatlarını sürdüren öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 3D Artist Yusuf Ulufer yaklaşık bir saat süren seminerde oyunlar, sinematik sahneler ve evrenler, 3D varlıklar hakkında detaylı bilgiler verdi.

2016'da Abaküs Yayınevi tarafından yayımlanan Çocuklar İçin Üç Boyutlu Tasarım isimli kitabın yazarı olan ve 1993'ten bu yana sektörde aktif şekilde çalışan Ulufer, seminerin ilk bölümünde BLENDER programının arayüzünü kısaca tanıttı.

Daha sonra 3D çalışmalarını konuklarla paylaşan ve 3D varlık üretimine ilişkin süreci tüm detaylarıyla aktaran Ulufer, BLENDER programının render motoru hakkında da bilgi verdi. Kendi çalışmalarından aldığı render'ları ve bu render'ların püf noktalarını konuklarla paylaşan Yusuf Ulufer, öğrenci iş birliğine dayalı çalışmalara verdiği önemden bahsederek semineri sonlandırdı.

Tarih: 20.12.22 - Çarşamba

Saat: 14.00

Yer: Üsküdar Üniversitesi, Merkez Yerleşke, BrainPark TTO, D Blok, 4. Kat

Eklenme Tarihi : 06 Nisan 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!