Bulut Yayıncılığı Atölye Programı

• Bulut Yayıncılığı Atölye Programı

Program dâhilinde öğrenciler StreamTag uygulaması aracılığıyla görüntü toplama, kurgu yapma, Gmail depolama sistemi ile bulutta saklanan görüntüleri geri yükleme ile yeni nesil canlı yayıncılık uygulamalarının nasıl gerçekleştiğini öğreneceklerdir. Online olarak nasıl röportaj yapıldığı, gelen canlı yayın sinyallerinin ne şekilde işlendiği, lokasyon paylaşımının nasıl gerçekleştiği gibi özellikler ile yeni nesil yayıncılığın temelleri bu atölye kapsamında anlatılacaktır. Uygulamanın sağladığı tallylight ve intercom özellikleriyle akıllı telefonun profesyonel bir kameraya nasıl dönüştürüldüğü de ayrıca gösterilecektir. Dünyada AlJazeera, ZDF, WDR, SRF, VIACOM, UFALAB, RTL gibi önemli medya kuruluşlarının da kullandığı yeni nesil bulut yayıncılığı teknolojisi eğitimine üç gün boyunca katılacak olan öğrencilere sertifika verilecektir.

• Eğitim ücreti 50 TL’dir.
  • Katılım 300 kişiyle sınırlıdır.
  • Eğitim tarihleri: 22-23-24 Ocak 2018
  • Eğitim Yeri: Merkez Yerleşke – Nermin Tarhan Konferans Salonu
  • Son Başvuru Tarihi: 15 Aralık 2017
Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!