“Bir Film Projesi Nasıl Tasarlanır?” Sine-Atölye etkinliğine davetlisiniz

• “Bir Film Projesi Nasıl Tasarlanır?” Sine-Atölye etkinliğine davetlisiniz

“Bir Film Projesi Nasıl Tasarlanır?” başlıklı Sine-Atölye etkinliği 11 Haziran Salı günü saat 14.00-17.00 arasında Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir.

ÜÜ Sinema Kulübü ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ortak etkinliği olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe, Yapımcı ve Senaryo Yazarı Orhan Koçak ve Yapımcı Uğur Deniz Terzioğlu katılacak. Atölye sonunda öğrenciler “Sunum Dosyası” ve “Bütçe Hazırlanması” konu başlıklarının altında yer alan farklı konular hakkında ve bir film projesi hazırlığının aşamaları hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Not: Atölye etkinliği 14:00-17:00 arasında Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Öncesinde saat 12:00-13:00 arasında SETEM’in ödül töreni Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ile yine Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekletirilecektir.

Etkinlik adı: Sine-Atölye: “Bir Film Projesi Nasıl Tasarlanır?”

Tarihi: 11.06.2024

Saat: 14.00 - 17.00

Yer: Fuat Sezgin Konferans Salonu

Konuk: Yapımcı ve Senaryo Yazarı Orhan Koçak ve Yapımcı Uğur Deniz Terzioğlu

*Etkinlik Üniversitesi Kültürü dersi kapsamındadır.

Not: Etkinlikler başta olmak üzere, fakülte ile ilgili önemli tüm gelişmelerden haberdar olmak için if.uskudar Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!