Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

ADforce Ziyaretleri: Güzel Fikrin Tadından Yenmez etkinliğine davetlisiniz

• ADforce Ziyaretleri: Güzel Fikrin Tadından Yenmez etkinliğine davetlisiniz

Reklamcılık Vakfı tarafından reklamcılığın yeni yeteneklerini keşfetmek amacıyla yapılan “ADforce Projesi”  ziyaretleri başladı. 6 Mayıs Pazartesi 13.00'da Puck Global Ajans Başkanı Haluk Germen, Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda "Yetenek her yerden çıkabilir.” düşüncesiyle yola çıkarak Üsküdar İletişim öğrencileri ile buluşacak. Sektör tecrübelerinin ve başarılı örnek işlerin konuşulacağı etkinlikte verilen ufak brief sonunda fikri öne çıkan öğrenciler Reklamcılık Vakfı'nın ADcampus ve Çaylak Kampı Eğitimi'ne ücretsiz katılma fırsatı elde edecek.

Etkinlik adı: ADforce: Güzel Fikrin Tadından Yenmez

Tarihi: 06.05.2024

Saat: 13.00

Yer: Fuat Sezgin Konferans Salonu

Konuk: Puck Global Ajans Başkanı Haluk Germen

*Etkinlik Üniversitesi Kültürü dersi kapsamındadır.

Not: Etkinlikler başta olmak üzere, fakülte ile ilgili önemli tüm gelişmelerden haberdar olmak için if.uskudar Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!