Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

2023-2024 Bahar Vize Mazeret ve Sınav Çakışması Başvuruları

  • Anasayfa
  • 2023-2024 Bahar Vize Mazeret ve Sınav Çakışması Başvuruları

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi vize sınavlarına mazeretleri sebebi ile katılamayan öğrencilerin, 18 Nisan 2024 tarihine kadar Mazeret Sınav Formunu doldurmaları ve ilgili mazeretin raporu/belgesi ile birlikte “Online Dilekçe Sistemi”ne yüklemeleri gerekmektedir.

Sisteme ALMS/STIX üzerinde kullanmış olduğunuz öğrenci e-mail adresiniz ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi vize sınavları çakışan öğrencilerin “Online Dilekçe Sistemi” üzerinden Sınav Çakışması Formunu doldurarak başvurmaları gerekmektedir. İlgili forma çakışan sınavlarının her ikisini de yazmaları gerekmektedir. Sınavı çakışan derslerinizden bölümünüze/sınıfınıza ait olan dersin sınavına, sınav programında belirtilen gün ve saatte girilecektir. Diğer çakışan dersinizin sınavı için ise vize mazeret sınavına Online Dilekçe Sistemi’ne giriş yapıp Sınav Çakışması Formunu doldurarak  başvurmanız gerekmektedir.

Vize mazeret sınav başvuru sonuçları ayrıca ilan edilecektir. Mazeret Sınavları 22-30 Nisan 2024 tarihleri arasında dersin öğretim elemanının belirleyeceği gün ve saatte yapılacaktır.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Öğrenci Dilekçe Sistemi

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!