Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

“Erim Savaş ile Ses Tasarımı” etkinliğine davetlisiniz!

• “Erim Savaş ile Ses Tasarımı” etkinliğine davetlisiniz!

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü TRT’den ses tasarımcısı Erim Savaş’ı konuk ediyor.

Etkinlik 22 Mart Cuma günü 11.00’de Güney Yerleşke C Blok TV Stüdyosu’nda gerçekleştirilecek. Etkinlik Üniversite Kültürü dersi kapsamında olup tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Erim Savaş kimdir?

İstanbul doğumlu Erim Savaş öğrencilik yıllarında 17 yaşında sektörde çalışmaya başladı. 17 yılda sektörde sayısız reklam filmi, Melekler Korusun, Muhteşem Yüzyıl, Sakarya Fırat, Fatih Harbiye, Ufak Tefek Cinayetler gibi reyting rekortmeni bir çok televizyon dizisi ve sinema filminde ses şefi, ses teknisyeni ve operatör olarak yer aldı. Çekirdekten yetişen Savaş sektörün aranan sesçilerinden biridir. Savaş kariyerine TRT’de devam etmektedir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!