Ulusal Staj Programı (USP) başvuruları açıldı

• Ulusal Staj Programı (USP) başvuruları açıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yürütülen Ulusal Staj Programı (USP) başvuruları açıldı.

Gençlerin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Ulusal Staj Programı (USP) başlatıldı.

28 Aralık 2023 saat 23.59 itibariyle açılan başvuru sistemi 10 Mart 2024 tarihinde kapanacaktır.

Ulusal Staj Programı (USP) ile ilgili detaylı bilgi için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!