Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Buta Filmi Gösterimi ve Yönetmen ile Söyleşi

• Buta Filmi Gösterimi ve Yönetmen ile Söyleşi

Ilgar Necef'in hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği ödüllü "Buta" filmi, Üsküdar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gösterilecek ve ardından yönetmenle bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

Film, büyükannesiyle birlikte yaşayan yetim Buta'ya odaklanmaktadır. Meraklı ve sevimli bir çocuk olan Buta, günlerini mutlu bir şekilde kırlarda dolaşarak geçirmektedir. Ancak köyün zorbaları, Buta'yı bir arkadaşının onurunu korumak zorunda bıraktığında, o da tepkisini gösterir ve yetişkinliğe ilk adımını atar.

Etkinlik Bilgileri

Etkinlik adı: “Buta” Filmi Gösterimi ve Yönetmen ile Söyleşi

Tarih: 14.11.2023, Salı

Saat: 14.30

Yer: Fuat Sezgin Konferans Salonu, Güney Yerleşke

*Etkinlik Üniversitesi Kültürü dersi kapsamındadır.

Not: Etkinlikler başta olmak üzere, fakülte ile ilgili önemli tüm gelişmelerden haberdar olmak için if.uskudar Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!