Benim Eserim 4 projesinin ödül törenine davetlisiniz!

• Benim Eserim 4 projesinin ödül törenine davetlisiniz!

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü desteğiyle düzenlenen Benim Eserim 4 projesinin kapanış ve ödül töreni, üniversitemizde düzenlenecek.

13 Kasım Pazartesi günü saat 14.30’da başlayacak tören, açılış konuşmalarıyla başlayacak. SETEM Başkanı Yönetmen Mehmet Güleryüz’ün konuşmasıyla başlayacak tören, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Dr. Ziya Taşkent ve rektörümüz Prof. Dr. Nazife Güngör’ün konuşmalarıyla devam edecek. Tören, dereceye giren katılımcılara ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erecek.

Etkinlik Bilgileri

Etkinlik adı: Benim Eserim 4 Projesi Kapanış ve Ödül Töreni

Tarih: 13.11.2023, Pazartesi

Yer: Fuat Sezgin Konferans Salonu, Güney Yerleşke

*Etkinlik Üniversitesi Kültürü dersi kapsamındadır.

Not: Etkinlikler başta olmak üzere, fakülte ile ilgili önemli tüm gelişmelerden haberdar olmak için if.uskudar Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!