• Cumhuriyetin 100. Yılı Kapsamında 3D Konsept Oluşturma ve Uygulama Atölyesi sizi bekliyor!

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü, cumhuriyetin 100. yılı kapsamında 3D konsept oluşturma ve uygulama atölyesi düzenliyor. Güney Yerleşke A Blok zemin katta yer alan animasyon laboratuvarında gerçekleştirilecek atölyede cumhuriyet ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk temalı hareketli üretim gerçekleştirilecek.

Öğr. Gör. Özgül Öztürk tarafından düzenlenecek atölye 27 Ekim Cuma 13.30'da başlayıp 16.30'da sona erecek. Atölyeye katılım için kontenjanla sınırlandırılmıştır. Atölye Autodesk Maya programını temel seviyede kullanabilen 30 kişinin katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Etkinlik Bilgileri

Moderatör: Öğr. Gör. Özgül Öztürk

Tarih: 27.10.23

Saat: 13.30-16.30

Yer: İletişim Fakültesi, Güney Yerleşke A Blok, Animasyon Laboratuvarı

Katılımcı sayısı: 30

Katılım koşulu: Autodesk Maya programını temel seviyede kullanabilmek.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!