Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

REKTÖRLÜK ORTAK ZORUNLU DERSLERİN ARA SINAVLARI DUYURUSU 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ

  • Anasayfa
  • REKTÖRLÜK ORTAK ZORUNLU DERSLERİN ARA SINAVLARI DUYURUSU 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ

REKTÖRLÜK ORTAK ZORUNLU DERSLERİN ARA SINAVLARI DUYURUSU 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ

Uzaktan Eğitimle verilen derslerin 2021-2022 Bahar dönemi ara sınavları internet üzerinden (online) olarak 9-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacaktır (2-5 Mayıs 2022 Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, ara sınavlardan bir hafta sonra yapılacaktır).
Sınav tarih ve saatleri aşağıdaki tabloda olduğu üzeredir.  O dersi alan öğrenciler ara sınavlarına sınavın aktif olduğu zaman diliminin herhangi bir saatinde girebilirler. Sınav oturumu başlatıldıktan sonra tekrar başa dönülmez; ikinci bir sınav oturumu açılması mümkün olmaz. Sınava mobil cihazlardan girilmemesi önerilir.

Sınavı başlatmak için,  lms.uskudar.edu.tr  adresinden uzaktan eğitim ara yüzüne ulaştıktan ve sisteme giriş yaptıktan sonra : 
İlgili ders  içerisinde bulunan “Sınav” aktivitesinin adına tıklayarak giriş yapabilirsiniz. İlk aşamada karşınıza gelecek ekran sınav şartlarını belirten metindir. Bu metni onayladıktan sonra sınavınız başlayacaktır. Sınav ekranında dikkat etmeniz gereken, ekranın sağ alt köşesinde yer alan cevap listesi bölümüdür. Burada soruların cevaplarının sunucuya başarılı bir şekilde iletilip iletilmediği ve cevap verilmemiş  olan sorularınızı görebileceksiniz. Eğer soruların herhangi bir tanesi turuncu olarak işaretlendi ise, bu sorunun cevabı iletilemedi demektir. (Lütfen bu soruya tıklayarak, vermiş olduğunuz cevabı tekrarlayınız.) Sınav öncesi çıkan talimatı dikkatle okuyunuz.

 

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!