Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

• Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi 4 Mart 2016 Tarihli Akademik Personel Kadro İlanı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte ve/veya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’na, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara tam zamanlı öğretim elemanları alınacaktır.

• Profesörlük ve Doçentlik kadrosuna atanmak isteyen adayların;
    • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
    • Doçentlik, Doktora, Yüksek Lisans ve Lisans diplomasının noter tasdikli fotokopisi,
    • Yayın listesini içeren Profesör için altı (6), Doçent için dört (4) nüsha dosya ile başvuruda bulunması gerekmektedir.
  • Yardımcı Doçent kadrosuna atanmak isteyen adayın;
    • Doktora, Yüksek Lisans ve Lisans diplomasının noterden tasdikli fotokopisi,
    • Yayın listesini içeren dört (4) nüsha dosya ile başvuruda bulunması gerekmektedir.
  • Lisans/Rektörlüğe Bağlı Bölümler Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmak isteyen adayların;
    • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
    • En az Yüksek Lisans diploması (noter onaylı fotokopi) veya lisans diploması olmak şartıyla en az alanında 5 yıl deneyim belgesi, (sgk hizmet dökümü kabul edilmemektedir.)
    • ALES Belgesi Fotokopisi (ALES’ ten en az 70 puan almış olmak gerekmektedir. Sonuç açıklanma tarihinden itibaren son 3 yılda alınan puanlar geçerlidir.)
    • Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) veya Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’ndan (KPDS)en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldığını kanıtlayan belge ile başvuruda bulunması gerekmektedir.
  • Önlisans Programları Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmak isteyen adayların;
    • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
    • Lisans diplomasının noter onaylı fotokopisi, varsa Yüksek Lisans diploması/öğrenci belgesi,
    • Lisans transkript sureti,
    • ALES Belgesi Fotokopisi (ALES’ ten en az 70 puan almış olmak gerekmektedir. Sonuç açıklanma tarihinden itibaren son 3 yılda alınan puanlar geçerlidir.)
    • En az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili 2 yıl tecrübeli olmak şartı (çalışılan kurumdan ıslak imzalı, kaşeli çalışma belgesi ile birlikte sgk hizmet dökümü gerekmektedir.) ile başvuruda bulunması gerekmektedir. (Aksi takdirde başvuru kabul edilmeyecektir.)
  • Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak isteyen adayların;
    • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
    • Lisans diplomasının noter onaylı fotokopisi,
    • ALES Belgesi Fotokopisi (ALES’ ten en az 70 puan almış olmak gerekmektedir. Son 3 yılda alınan puanlar geçerlidir.),
    • Lisans Transkript Sureti,
    • Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (YDS) veya Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’ndan (KPDS)en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldığını kanıtlayan belge ile başvuruda bulunması gerekmektedir.

NOT: Noter onaylı olarak istenilen belgeler Başvuru esnasında fotokopi olarak kabul edilmektedir. Ancak, başarılı olup atanmaya hak kazanan asil adaydan noter onaylı belgeleri ayrıca istenilecektir.

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlileri Değerlendirme Takvimi
Duyuru Başlama Tarihi04/03/2016
Son Başvuru Tarihi18/03/2016
Ön Değerlendirme Tarihi22/03/2016
Giriş Sınav Tarihi23/03/2016
Sonuç Açıklama Tarihi24/03/2016

Yabancı ülkelerden alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin kabul edilmiş olması ve başvuru esnasında ibraz edilmesi şarttır.
İlgili kadrolara başvuran adayların başvuruları; ilgili mevzuat gereğince oluşturulacak jüri tarafından değerlendirilecek, bilimsel çalışmaları yeterli görülenlerin, Üniversite Yönetim Kurulu’nun uygun görmesi, Rektörün teklifi ve Mütevelli Heyetin sözleşme yapmasını takiben atamaları gerçekleştirilecektir. İlan şartlarına uygun olan adayların, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içinde, Üniversitemiz Rektörlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi: Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk No:14 Üsküdar/İstanbul Kuzey Yerleşke-İnsan Kaynakları Direktörlüğü

YÖK formatlı özgeçmiş örneği için tıklayınız.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

FAKÜLTE/MYOBÖLÜMÜUZMANLIK ALANIKADRO UNVANIKADRO SAYISI
İletişim FakültesiHalkla İlişkilerİletişim Fakültesi mezunu olmak, Lisansüstü eğitimini  Halkla İlişkiler veya Reklamcılık alanlardan birinde yapıyor olmakArş. Gör.1
İletişim FakültesiRadyo, Televizyon ve Sinemaİletişim Fakültesi mezunu olmak, Lisansüstü eğitimini  Radyo, Televizyon ve Sinema, İletişim Sosyolojisi veya Medya Çalışmaları alanlarından birinde yapıyor olmakArş. Gör.1
Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!