• COVID-19 Pandemisi nedeniyle test sonucu pozitif çıkan öğrencilerimizin dikkatine!

Değerli öğrencilerimiz, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde yapılacak olan final sınavlarına Covid-19 pandemisi nedeniyle test sonuçları pozitif olduğundan dolayı katılamayacak öğrencilerimiz, bütünleme sınavlarına gireceklerdir.

Bütünleme sınavlarına test sonuçları pozitif olduğundan dolayı katılamayacak öğrencilerimiz ise, bu mazeretlerini İletişim Fakültesi Dekanlığına beyan etmek ve belgelemek koşuluyla telafi sınavına girebileceklerdir.

Öğrenciler, dilekçelerini mail üzerinden gönderebilmeleri için aşağıdaki e posta adreslerine gönderebilirler.

Fakülte Sekreteri: Ayşegül Okkıran:  aysegul.okkiran@uskudar.edu.tr
           Fakülte Asistanı: Ufuk Türkyılmaz: ufuk.turkyilmaz@uskudar.edu.tr

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!