Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

İF 2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınav Programı

  • Anasayfa
  • İF 2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınav Programı

05 Nisan – 18 Nisan 2021 tarihleri arasında LMS üzerinden online gerçekleştirilecek olan ara sınavlara ilişkin tabloya ulaşmak için tıklayınız.

Tabloda bulunmayan derslerin sınavları ödev/proje/uygulama yöntemi ile gerçekleştirilmektedir. İlgili derslere dair sorular için dersin öğretim üyesi/görevlisi ile STIX üzerinden irtibata geçilmelidir.

Uzaktan eğitim yoluyla verilen Türk Dili II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve İngilizce II derslerinin sınav takvimi aşağıdaki tabloda gösterilmektedir.

İspanyolca II (ISP124), Rusça II (RUS124), Arapça II (ARA124) derslerinin sınav takvimi aşağıdaki tabloda gösterilmektedir.

REKTÖRLÜK ORTAK ZORUNLU DERSLERİN ARASINAVLARI DUYURUSU (ONLINE) 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ

2020-2021 Bahar Dönemi Rektörlük Ortak Derslerin ara sınavları 19 Nisan – 22 Nisan 2021 tarihleri arasında LMS üzerinden yapılacaktır.

Sınav tarih ve saatleri aşağıdaki tabloda olduğu üzeredir. O dersi alan öğrenciler ara sınavlarına sınavın aktif olduğu zaman diliminin herhangi bir saatinde girebilirler. Sınav oturumu başlatıldıktan sonra tekrar başa dönülmez; ikinci bir sınav oturumu açılması mümkün olmaz. Sınava mobil cihazlardan girilmemesi önerilir. 


Sınavı başlatmak için, lms.uskudar.edu.tr adresinden uzaktan eğitim ara yüzüne ulaştıktan ve sisteme giriş yaptıktan sonra :
İlgili ders içerisinde bulunan “Sınav” aktivitesinin adına tıklayarak giriş yapabilirsiniz. İlk aşamada karşınıza gelecek ekran sınav şartlarını belirten metindir. Bu metni onayladıktan sonra sınavınız başlayacaktır. Sınav ekranında dikkat etmeniz gereken, ekranın sağ alt köşesinde yer alan cevap listesi bölümüdür. Burada soruların cevaplarının sunucuya başarılı bir şekilde iletilip iletilmediği ve cevap verilmemiş olan sorularınızı görebileceksiniz. Eğer soruların herhangi bir tanesi turuncu olarak işaretlendi ise, bu sorunun cevabı iletilemedi demektir. (Lütfen bu soruya tıklayarak, vermiş olduğunuz cevabı tekrarlayınız. ) Sınav öncesi çıkan talimatı dikkatle okuyunuz.

2020-2021 SPRING TERM MIDTERM EXAMS OF RECTORATE COMPULSORY COURSES: ENGLISH II (ENG102) – SPANISH II - RUSSIAN II - ARABIC II MIDTERM EXAM DATES (ONLINE) 

ENGLISH II (ENG102), SPANISH II (ISP124), RUSSIAN II (RUS124), ARABIC II (ARA124) midterm exams will be held on LMS according to the date and time below. The exams on LMS will be activated during these periods and the students may take the exams whenever they want within the related period. It is recommended NOT to take the exam by using mobile devices.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!