Öğrencilerimize Duyuru

Fakültemizde 2020-2021 eğitim öğretim yılı Güz Dönemi'nde  eğitim karma olarak yapılacaktır. Buna göre teorik derslerimizin büyük çoğunluğu online olarak gerçekleştirilecektir. Uygulamalı derslerimiz ise karma olarak yapılacaktır. Online ya da karma tüm derslerimizin sistem kayıtları yapılacak olup öğrencilerimiz izleyemedikleri dersleri sistem kaydından izleyebilecekler. Ayrıca karma/yüz yüze olarak verilecek derslerimiz aynı zamanda online senkronize olarak da yapılacak olup, öğrencilerimiz derslere online olarak katılım gösterebileceklerdir. Dolayısıyla da özellikle de karma/yüz yüze derslerimize öğrenci katılımı öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda gerçekleştirilecek olup, isteyen öğrencimiz dersleri uzaktan online, isteyen öğrencimiz de derslikte yüz yüze izleyebilecektir.

Verimli bir eğitim öğretim dönemi olması dileğiyle.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!