• Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi 21 Ekim 2015 Tarihli Akademik Personel Kadro İlanı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte ve/veya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’na, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara tam zamanlı öğretim elemanları alınacaktır.

Yardımcı Doçent kadrosuna atanmak isteyen adayın;

• Dilekçesi ile birlikte iki adet vesikalık fotoğraf,
  • YÖK formatlı güncel özgeçmiş,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Doktora diplomasının noterden tasdikli fotokopisi,
  • Yayın listesini içeren dört (4) nüsha dosya ile başvuruda bulunması gerekmektedir.

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlileri Değerlendirme Takvimi

• Duyuru Başlama Tarihi: 21/10/2015
  • Son Başvuru Tarihi: 04/11/2015
  • Ön Değerlendirme Tarihi: 09/11/2015
  • Giriş Sınav Tarihi: 11/11/2015
  • Sonuç Açıklama Tarihi: 13/11/2015

Yabancı ülkelerden alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin kabul edilmiş olması şarttır.

İlgili kadrolara başvuran adayların başvuruları; ilgili mevzuat gereğince oluşturulacak jüri tarafından değerlendirilecek, bilimsel çalışmaları yeterli görülenlerin, Üniversite Yönetim Kurulu’nun uygun görmesi, Rektörün teklifi ve Mütevelli Heyetin sözleşme yapmasını takiben atamaları gerçekleştirilecektir. İlan şartlarına uygun olan adayların, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içinde, Üniversitemiz Rektörlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Yök formatlı özgeçmiş örneği ve başvuru dilekçesi örneği internet sitemizde mevcuttur.

Yök formatlı özgeçmiş örneği için tıklayınız.
Başvuru dilekçesi örneği için tıklayınız.

ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARI

Bölüm: Radyo, Televizyon ve Sinema
Aranan Şartlar: Doktorasını Radyo Televizyon ve Sinema alanında yapmış olmak.

Bölüm: Görsel İletişim Tasarımı
Aranan Şartlar: İletişim Fakültesi mezunu olmak,  doktorasını  Televizyon veya Sinema  alanında yapmış olmak.

Bölüm: Görsel İletişim Tasarımı
Aranan Şartlar: İletişim Fakültesi veya Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olmak,  doktorasını  Radyo, Televizyon veya Gazetecilik alanında yapmış olmak.
Kadro Sayısı: 1

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!