Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

UZAKTAN EĞİTİM MAZERET SINAVI BAŞVURULARI VE SINAV TARİHLERİ - 2019-2020 BAHAR

• UZAKTAN EĞİTİM MAZERET SINAVI BAŞVURULARI VE SINAV TARİHLERİ - 2019-2020 BAHAR

2019-2020  Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim  Ara Sınavları  20 Nisan – 25 Nisan 2020 tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleştirilmiştir. Geçerli mazeretleri sebebiyle sınav/lara  giremeyen öğrencilerin  27 Nisan-7 Mayıs tarihlerinde kendi Fakülte/Yüksekokul sekreterliklerine mazeret sınavına girmek için dilekçelerini mail yoluyla iletmesi gerekmektedir. Uzaktan Eğitim ara sınav mazeret sınavları başvuruları 7 Mayıs 2020' de sonuçlandırılacak  ve sınavlara katılma hakkı olanlar 8 Mayıs 2020 Cuma günü ilan edilecektir. (lms.uskudar.edu.tr) Uzaktan Eğitim ara sınav mazeretleri de yine internet üzerinden (online) yapılacaktır.
Uzaktan eğitim Mazeret sınavlarının  yapılacağı tarih ve zaman aralıkları aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!