Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

• UZAKTAN EĞİTİM ARA SINAV MAZERET BAŞVURULARI VE SINAV TARİHLERİ - 2019/2020 - GÜZ DÖNEMİ

2019-2020 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Ara Sınavları 25 Kasım- 30 Kasım 2019 tarihleri arasında internet üzerinden icra edilmektedir. Geçerli mazeretleri sebebiyle sınav/lara giremeyen öğrencilerin 2-3-4 Aralık 2019 tarihlerinde kendi Fakülte/Yüksekokul sekreterliklerine mazeret sınavına girmek için başvuru yapması gerekmektedir. Uzaktan Eğitim ara sınav mazeret sınavları başvuruları 5 Aralık 2019' da sonuçlandırılacak ve sınavlara katılma hakkı olanlar 6 Aralık 2019 Cuma günü ilan edilecektir. (lms.uskudar.edu.tr) Uzaktan Eğitim ara sınav mazeretleri de yine internet üzerinden (ONLINE) yapılacaktır.

Uzaktan eğitim Mazeret sınavlarının yapılacağı tarih ve zaman aralıkları aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!