RKUL101 Üniversite Kültürü Dersi Hakkında

• RKUL101 Üniversite Kültürü Dersi Hakkında

Üniversite Kültürü Dersi Rapor Teslimi Hakkında;

Birinci sınıf öğrencilerimizin, RKUL101 Üniversite Kültürü I dersinden geçer not alabilmeleri için, fakülte kapsamında gerçekleştirilmekte olan bilimsel, sosyal, kültürel etkinliklerden en az beşine katılarak raporlamaları gerekmektedir. Her bir etkinlik için birer sayfa olmak üzere toplam beş sayfalık raporların tel dosya içerisinde, ödev kapağı da oluşturularak hazırlanması gerekmektedir. Ödev kapağı belli bir standartta olup, aşağıdaki linkten çıktı alınarak hazırlanmalıdır.

Üniversite Kültürü ödev rapor dosyasının son teslim tarihi 10 Ocak 2020 Cuma günü mesai bitimidir.

Ödev raporları İletişim Fakültesi binası 4. Katta, araştırma görevlisi ofisleri koridorunda her bir bölüm için ayrı ayrı oluşturulmuş bulunan kutulara, imza karşılığı bırakılmalıdır. Kutuların üzerindeki yoklama listesinde adınızı bularak imza atabilirsiniz.

Ödev dosyasını farklı bölüm kutusuna atan, yoklama listesine imza atmayanlar ya da teslim tarihinden sonra getirenler değerlendirme kapsamına alınmayacaktır.

Üniversite Kültürü Dersi Teslim Kapağını indirmek için tıklayınız.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!