İletişim Fakültesi Oryantasyon Programı 25 Eylül’de

• İletişim Fakültesi Oryantasyon Programı 25 Eylül’de

İletişim Fakültesi 2014-2015 öğretim yılı için oryantasyon programı düzenliyor. Program 25.09.2014 Perşembe günü saat 14:00-15:00 arasında Çarşı Yerleşkesinde Emir Nebi-1 Konferans Salonunda olacaktır. İdari Birimler ve İletişim Fakültesi hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı programda, öğrenci kimlik kartları sekreterlikler tarafından dağıtılacak. Zorunluİngilizce Hazırlık sınıfında okuyacak öğrenciler oryantasyon gününde Yabancı Diller Koordinatörlüğünden teslim alabilecekler.

22 Eylül 2014 Pazartesi günü dersler başlayacağından oryantasyon programı dışında kalan zamanlarda dersler devam edecektir.

1.Sınıf öğrencilerinin ders kayıt işlemleri otomatik olarak yapılacaktır. Öğrencilerimizin ilk planda otomasyon programından ders seçimi ile ilgili herhangi bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır.

Haftalık ders programları tamamlandığında ayrıca web sayfamızdan duyuru verilecektir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!