Altın Pusula Genç İletişimcileri Bekliyor

• Altın Pusula Genç İletişimcileri Bekliyor

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri, bu yıl 18. kez sahiplerini bulacak. Halkla ilişkiler sektöründeki çalışmaların bir arada değerlendirildiği yarışma, sektördeki hizmet kalitesinin yükseltilmesini ve mesleki gelişimin desteklenmesini amaçlıyor.

18. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri kapsamında; İletişim fakültelerimizde öğrenim gören öğrencilerimizin başvurabildiği Genç İletişimciler Kategorisi’nin bu yılki konusu; “Türkiye’nin Turizm İletişimi”.

İletişim fakültesi öğrencileri bu yıl da projeleriyle, bireysel veya ekip olarak katılabilecekler.

Genç iletişimciler için son başvuru tarihi, 4 Ocak 2019 Cuma günü sona erecektir. Projelerin son gönderilme tarihi 5 Şubat 2019 Salı günüdür.

Yarışma ile ilgili bütün dokümanlar ve bilgiler www.altinpusula.org adresinde yer almaktadır.

Altın Pusula Genç İletişimciler Yönetmeliği

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!