A AWARDS ÜNİVERSİTE MEDYA JUNIOR KATEGORİSİ KATILIMCILARININ DİKKATİNE

• A AWARDS ÜNİVERSİTE MEDYA JUNIOR KATEGORİSİ KATILIMCILARININ DİKKATİNE

A Awards Üniversite Medya Junior kategorisine katılım için şifre alma süresi 2 Kasım’da doluyor.

Yarışmaya katılım için ilgili İletişim Fakültesi yöneticisinin www.junior.aawards.net adresindeki başvuru talep formunu en geç yarın akşamına kadar doldurarak onaylaması gerekiyor. A Awards Üniversite Medya Junior kategorisinin marka sponsoru Yapı Kredi tarafından oluşturulan brief http://junior.aawards.net/Brief linki ile 12 Kasım 2018 akşamı katılımcıların değerlendirmesine açılacaktır. 12 Ocak 2019 akşamına kadar junior.aawards.net sayfasındaki formun doldurularak yarışmaya katılacak ekip üyelerinin adlarını bildirilmesi gerekmektedir. Hazırlanan kampanyalar 22 Şubat 2019 akşamına kadar web sayfasında ilgili bölüme yüklenmelidir.

Yapı Kredi, A Awards Üniversite Medya kategorisinde dereceye giren ekip üyelerine vereceği ödülü açıkladı. Yarışmada ilk üçe giren ekiplerin üniversite yönetimine verilecek A Awards ödülünün yanısıra Yapı Kredi;

3. olan ekibe 3.000 TL hediye çeki

2. olan ekibe 5.000 TL hediye çeki

1. olan ekibe 10.000 TL hediye çeki  verecektir.

Önemli Not: Yarışmayla ilgilinen öğrenciler Dr. Öğr. Üyesi Şaha Özpınar'dan bilgi alabilirler.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!