Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi - Duyurular

Biyomühendislik 2016 Bahar Dönemi Bütünleme Programı

Biyomühendislik bütünleme programı için tıklayınız.

Moleküler Biyoloji ve Genetik (Türkçe) 2016 Bahar Dönemi Bütünleme Programı

Moleküler Biyoloji ve Genetik (TR) bütünleme programı için tıklayınız

Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) 2016 Bahar Dönemi Bütünleme Programı

Moleküler Biyoloji ve Genetik (EN) bütünleme programı için tıklayınız

Bilgisayar Mühendisliği 2016 Bahar Dönemi Bütünleme Programı

Bilgisayar Mühendisliği bütünleme programı için tıklayınız

Bilgisayar Mühendisliği 2016 Bahar Dönemi Final Programı

Bilgisayar Mühendisliği final programı için tıklayınız.

Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) 2016 Bahar Dönemi Final Programı

Moleküler Biyoloji ve Genetik (EN) final programı için tıklayınız

Moleküler Biyoloji ve Genetik (Türkçe) 2016 Bahar Dönemi Final Programı

Moleküler Biyoloji ve Genetik (TR) final programı için tıklayınız

Endüstri Mühendisliği 2016 Bahar Dönemi Final Programı

Endüstri Mühendisliği final programı için tıklayınız.

Biyomühendislik 2016 Bahar Dönemi Final Programı

Biyomühendislik final programı için tıklayınız.

28 NİS 2016

Mazeret Sınavları Programı

Mazeret sınavları programını görmek için tıklayınız

29 MAR 2016

Mazeret Sınavı Tarihleri

Mazeret sınavı programını görmek için tıklayınız.

24 NİS 2014

II. Biyomühendislik ve Genetik Günleri Gerçekleştirildi.

Davranış bilimleri ve sağlık alanındaki tematik yapısı ve multidisipliner eğitim veren Üsküdar Üniversitesi II. Biyomühendislik ve Genetik Günleri’ne ev sahipliği yaptı. İki gün süren etkinlikte çok sayıda akademisyen, öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlik 9-10 Mayıs 2014 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Altunizade yerleşkesinde gerçekleştirildi.Dünya’ya bilim adamı ihraç etmeyi hedefleyen Üsküdar Üniversitesi geçen yıl ilkini düzenlediği Biyomühendislik ve Genetik Günleri’nin bu yıl ikincisini “Nöromühendislik” teması ile gerçekleştirdi. II. Biyomühendislik ve Genetik Günleri’nde geleceğin bilim insanı olmaya aday öğrenciler, mevcut projeler, yurt içi ve yurtdışında yürütülen çalışmalar, tanı ve tedavideki gelişmeler, yeni yazılımların psikiyatride kullanımı gibi konularda kendilerine bilgi ve deneyimlerini aktaran bilim insanlarıyla bir araya geldi. Etkinlik tüm Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerine açık gerçekleştirildi.9-10 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen etkinliğin konuşmacıları arasında Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Prof.Dr. Sevil Atasoy, Prof.Dr. Oğuz Tanrıdağ, Prof. Dr. Volkan Özgüz (Sabancı Ünv.), Yrd.Doç.Dr. Kenan Ateş (İstanbul Ünv.), Yrd.Doç.Dr. Arzu Çelik (Boğaziçi Ünv.) gibi konusunda uzman akademisyenler yer aldı. İki gün boyunca düzenlenen sunumlarla, geleceğin meslekleri arasında gösterilen biyomühendislik ve genetik mühendisliğindeki son gelişmeler, beyin görüntüleme teknikleri, multidisipliner çalışmalar, nöromühendislik konuları ele alındı.

27 MAR 2014

Uzaktan Eğitim Temel Bilgi Teknolojileri II Dersi Arasınavı

Değerli öğrenciler,Uzaktan Eğitim ile verilen Temel Bilgi Teknolojileri 2 dersi  arasınavı için ilk 6 haftalık içerikten sorumlu olacaksınız (konu başlıkları aşağıdaki tabloda verilmiştir).İlgili derslere ait videoları ilgili haftalarda sistemden izleyebilirsiniz. Ayrıca ders videolarına ek olarak sisteme yüklenmiş olan çalışma notları da sizlerin sınavlarınıza hazırlanmanızda yardımcı olacaktır.Sınav veya ders ile ilgili tüm sorularınızı turker.erguzel@uskudar.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.Sınavlarınızda şimdiden başarılar dilerim.1.DersExcel programı ve temel özelliklerin kullanımı2.DersExcel programında formül, fonksiyon kullanımı, koşullu biçimlendirme özellikleri hakkında genel bilgi3.DersGrafik oluşturma ve grafik ayarları4.DersElektronik posta adresi kullanımı, mail özelliklerini kullanabilme5.DersVeritabanı hakkında temel kavramlar6.DersVeritabanı kullanımı

27 ARA 2013

Temel Bilgi Teknolojileri I Dersi Final Sınavı

Uzaktan Eğitim ile aldığınız Temel Bilgi Teknolojileri-I dersi için,-Donanım ve işletim sistemleri (sadece temel bilgiler)-Kelime işlemci (Word programı)-Sunum Hazırlama Programı (Power Point)başlıklı konulardan sorumlu olacaksınız. Sorulacak 25 sorunun 5 tanesi Donanım ve işletim sistemlerinden 10 tanesi Wrod ve 10 tanesi de Power Point’ten gelecektir.Sınavlarınızda başarılar dilerim.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!