Üsküdar Üniversitesi Bilişim Kulübü, Bilişim Güvenliği ve Bilişim Suçları hakkında merak ettiğiniz ne varsa birbirinden kaliteli kişilerle size öğretmeye ve son oturumumuzda da panel ile sorularınıza cevap vermeye hazırlanıyor!

Etkinlik Tarihi: 24 Şubat 2017 Cuma 11:00 - 14:30

Program

11:00 - 11:50 saatleri arasında Sızma Testi ve Bilişim Güvenliği Uzmanı Mert Sarıca, "Nasıl Ethical Hacker olunur? Bu alanda ilerlemek istiyorum kariyerim için nasıl bir yol izlemeliyim?" gibi sorularınıza yanıt olacak Ethical Hacking ve Kariyer adlı sunumunu yapacaktır.

12:00 - 12:50 saatleri arasında Siber Güvenlik Araştırmacısı Halit Alptekin, "Underground" sunumu ile Bitcoin, Zero Day ve Tor gibi ağlar hakkında bilgilendirecek.

13:00 - 14:30 saatleri arasında sayın rektör yardımcımız Prof. Dr. Sevil Atasoy ve Baliç Bilişim Kurucusu İbrahim Baliç Güncel Siber Saldırılar ve Bilişim Delilleri üzerine panel gerçekleştirecekler.

Etkinliğimize katılabilmek için kayıt formumuzu doldurmanız zorunludur.

Etkinlik sonunda çekilişle 8 kişiye GameMaker Studio eğitimi hediye edilecektir.

İletişim için;
Mail:
bilisim@st.uskudar.edu.tr

Sosyal medya hesaplarımız:
twitter.com/uubilisim
instagram.com/uubilisim
facebook.com/uubilisim

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!