4. Biyomühendislik ve Genetik Günleri

• 4. Biyomühendislik ve Genetik Günleri

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 06 Mayıs 2016, 09:00:00 - 17:30:00

Üsküdar Üniversitesi Biyomühendislik ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümlerinin ortak olarak düzenlediği 4. Biyomühendislik ve Genetik Günleri etkinliği 6 Mayıs tarihlerinde Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans salonunda gerçekleşmiştir. Etkinlikteki konuşmacıların konu başlıkları şöyledir:

• MURAT YASA (AROMSA): Mühendislik ve Başarı
  • Prof. Dr. LEVENT TRABZON (İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ): Mikro/Nano-Üretim Yöntemleri ile Biyolojik/Tıp Uygulamaların GeliĢtirilmesi
  • Yrd. Doç. Dr. HÜSEYİN OZAN TEKİN (ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ): Medikal Radyasyon Kavramı ve Kaynakları
  • Yrd. Doç. Dr. MURAT ÖZMEN (YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ): Tıpta Polimerler
  • Prof. Dr. TAYFUN UZBAY (ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ): Çocukluk Düşlerinden Akademisyenliğe: Bir Bilim Hikâyesi
  • Doç. Dr. KORKUT ULUCAN (MARMARA ÜNİVERSİTESİ): Spor Genetiği ve Gen Dopinginde Güncel Moleküler Biyobelirteçler

Biyomühendislik ve genetik günü için yapılan sayımda; 150 kişi Üsküdar Üniversitesinden, 30 kişi Marmara Üniversitesinden, 20 kişi İstanbul Atatürk Anadolu Lisesinden, 6 kişi Acıbadem Üniversitesinden, 6 kişi Fatih Üniversitesinden, 3 kişi İstanbul Üniversitesinden, 2 kişi Boğaziçi Üniversitesinden, 1'er kişi Yıldız Teknik, Yeditepe, Düzce ve Okan Üniversitelerinden, Kurumu belli olmayan 11 kişi toplamda 233 katılımcı sayısı elde edilmiştir.

Eklenme Tarihi : 17 Mayıs 2017

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!