Endüstri ve Liderlik Kulübü’nün Xpoda Teknik Gezi ve No-Code Eğitimi Etkinliği

• Endüstri ve Liderlik Kulübü’nün Xpoda Teknik Gezi ve No-Code Eğitimi Etkinliği

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 19 Ocak 2022, 09:00:00
Bitiş Tarihi : 21 Ocak 2022, 09:00:00

Başlangıç Tarihi : 19-21 Ocak 2022

Endüstri ve Liderlik Kulübü’nün Xpoda Teknik Gezi ve No-Code Eğitimi Etkinliği

Üsküdar Üniversitesi Endüstri ve Liderlik Kulübü ile XPODA şirketinin iş birliği sayesinde gerçekleştirilen ilk etkinlikte, Xpoda şirketinin İş Geliştirme ve Proje Müdürü olan Sn. Tunç Eryiğit ile Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Yunus Emre Konferans Salonunda buluşuldu. Dijital dönüşüm nedir, No Code nedir, Xpoda bu alanda hangi faaliyetleri sürdürüyor ve Endüstri Mühendisleri bu sektörde hangi noktada gibi konular ele alındı.

Etkinliğin diğer ayağında ise Xpoda Şirketi’nde gerçekleştirilen, Xpoda’nın No-Code eğitimi gerçekleştirildi. Eğitim sonunda, katılımcılara birer proje verilip bu projeleri Xpoda yetkililerine sunmaları istendi.

Eklenme Tarihi : 22 Mart 2022

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!