Endüstri ve Liderlik Kulübü’nün Start-Off: Finans Etkinliği

Başlangıç Tarihi : 14 Ocak 2022, 09:00:00 - 09:00:00

Başlangıç Tarihi : 14 Ocak 2022

Endüstri ve Liderlik Kulübü’nün Start-Off: Finans Etkinliği

Üsküdar Üniversitesi Endüstri ve Liderlik Kulübü olarak geleneksel hale getirilen “Start-Off” etkinliklerinin bir başka ayağı “Start-Off: Finans” oldu. Birbirinden değerli dört misafirin olduğu etkinlikte Sn. İskender Ada, Sn. Taner Toraman, Sn. Muharrem Uğurelli ve Sn. Vedat Güven Üsküdar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine, finans, finansal okuryazarlık, blokchain, fintech, finans danışmanlığı, ve finansın geleceği  gibi konular hakkında bilgiler verdiler. Birer Endüstri Mühendisi adayı olan öğrencilerimizin bu sektörde ne gibi alanlarda çalışabilecekleri, iyi birer kariyer için ne gibi yetkinliklere sahip olmaları gerektiğini anlatan misafirler bu alanda öğrencilerimize ışık tuttular.

Eklenme Tarihi : 22 Mart 2022

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!