Endüstri ve Liderlik Kulübü’nün Start-Off : Consulting Etkinliği

Başlangıç Tarihi : 26 Kasım 2021, 09:00:00 - 09:00:00

Başlangıç Tarihi : 26 Kasım 2021

Endüstri ve Liderlik Kulübü’nün Start-Off : Consulting Etkinliği

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Kuleli salonunda gerçekleştirilen “Start-Off : Consulting”  etkinliği, “Start-Off” serisi olarak bilinen ve geleneksel hale dönüşmüş etkinliklerin bu dönemki  olanıydı. Dünya’nın önde gelen şirketlerinin başında gelen Mastercard şirketinde danışman olarak görev yapan Sn. Talha Berkay Bozkurt ağırlandı. Danışmanlık hakkında önemli bilgiler, Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerimize anlatıldı. Sn. Bozkurt, danışmanlık nedir, danışmanlıkta Endüstri Mühendisi’nin yeri neresidir ve Mastercard’ın faaliyetleri nelerdir gibi konular hakkında bilgiler verirken; yaklaşık 100 katılımcının olduğu etkinlikte, değerli konuk  Sn. Talha Berkay Bozkurt hiçbir soruyu cevapsız bırakmadı.

Eklenme Tarihi : 22 Mart 2022

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!