• Dr. Öğr. Üyesi Gülnihal Tokgöz Hyuseın ile "Kara Deliklerin Fiziksel Özellikleri ve Spektroskopisi"

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 25 Şubat 2022, 10:30:00 - 11:00:00

"Kara Deliklerin Fiziksel Özellikleri ve Spektroskopisi"

Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Gülnihal Tokgöz Hyuseın

Tarih: 25 Şubat 2022

Saat: 10:30-11.00

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Bölümü tarafından düzenlenen ve Üniversite Kültürü dersi kapsamında olan "Kara Deliklerin Fiziksel Özellikleri ve Spektroskopisi" konulu seminer, Biyomühendislik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gülnihal Tokgöz Hyuseın tarafından 25 Şubat 2022, cuma günü 10:30-11:00 saatlerinde Zoom üzerinden online katılımla gerçekleştirilmiştir. Bu seminerde Dr. Öğr. Üyesi Gülnihal Tokgöz Hyuseın evren, gözlemlenebilir evren, evrenin genişleme teorisi, uzay teleskopları, kara deliklerin oluşumu, kara deliklerin fiziksel özellikleri, bu özelliklerin yol açtığı ilginç davranışlar ve bunların yanı sıra uzmanlık alanı olan kara delik spektroskopisi ve evrenin sonu olabilecek teoriler hakkında bilgileri katılımcılarla paylaşmış ve etkinlik sonunda katılımcıların sorularını yanıtlamıştır.

Eklenme Tarihi : 22 Mart 2022

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!