• Dr. Kristin Benli ile “Programlamaya Giriş Dersini Alan Öğrencilerin Programlama Öz Yeterlilik Algılarının ve Programlamaya Bakış Açılarının İncelenmesi"

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 29 Mayıs 2021, 09:00:00 - 09:00:00

Başlangıç Tarihi: 29.05.2021

Yazar: Dr. Kristin Benli

Tarih: 29.05.2021

Dr. Kristin Benli tarafından Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi’nde  “Programlamaya Giriş Dersini Alan Öğrencilerin Programlama Öz Yeterlilik Algılarının ve Programlamaya Bakış Açılarının İncelenmesi" konulu makale yayınlanmıştır.

Eklenme Tarihi : 22 Mart 2022

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!