Bilim Dünyasında Yeşil Dönüşüm Hayvan Hakları ve Veganlık Zirvesi

• Bilim Dünyasında Yeşil Dönüşüm Hayvan Hakları ve Veganlık Zirvesi

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 09 Aralık 2023, 10:30:00 - 17:30:00

9 Aralık Cumartesi, saat 10:30'da Merkez Yerleşke A Blok Nermin Tarhan Konferans Salonu'nda, Moleküler Biyoloji ve Genetik Kulübü tarafından Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı önderliğinde “Bilim Dünyasında Yeşil Dönüşüm Hayvan Hakları ve Veganlık Zirvesi” adlı program düzenlenecektir. Prof. Dr. Muhsin Konuk, Vegan Earth bünyesinden Melike Dirikoç,  Dr. Kaya Bilgüvar, Diyetisyen Bilge Sever, Dr. Ayşenur Çetinkaya Yıldırım, Funda Uğraş, Gizem Kalak ve Dr. İlter Yenidede de sunumlarını gerçekleştirmek üzere programa katılım sağlayacaktır. Hayvan hakları ve veganlık felsefesinin birçok uzman tarafından çeşitli yönleriyle konuşulacağı etkinliğimize katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinliğin Konusu: Bilim Dünyasında Yeşil Dönüşüm Hayvan Hakları ve Veganlık Zirvesi

Etkinliğin Konuşmacıları: Prof. Dr. Muhsin Konuk, Melike Dirikoç, Dr. Kaya Bilgüvar, Diyetisyen Bilge Sever, Dr. Ayşenur Çetinkaya Yıldırım, Funda Uğraş, Gizem Kalak, Dr. İlter Yenidede

Etkinliğin Tarih ve Saati: 09.12.2023, 10:30 - 17:30

Etkinliğin Yeri: Nermin Tarhan Konferans Salonu

Eklenme Tarihi : 17 Ocak 2024

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!