2023-2024 Final Sınavları için Sınav Çakışması Bildirim Dilekçesi

• 2023-2024 Final Sınavları için Sınav Çakışması Bildirim Dilekçesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınavlarına;

Çakışan sınavınıza ilişkin olarak ekteki formu doldurunuz. Sınavı çakışan derslerinizden bölümünüze ait olan dersin sınavına (öncelikle alttan alınan dersin sınavına girilmesi gerekmektedir), sınavın gün ve saatinde girmeniz gerekmektedir.

Çift Anadal, Yandal ya da bölüm dışından aldığınız dersinizin çakışma sınavına aynı gün içerisinde dersin öğretim elemanının belirleyeceği saatte girmeniz gerekmektedir.

Bölüm dersinizin sınavına ekte dolduracağınız Sınav Çakışması Bildirim Dilekçesini dersin öğretim elemanına mutlaka imzalatınız ve imzalattığınız formu sınava gireceğiniz öğretim elemanına elden veya e-mail yoluyla 24.05.2024 Cuma günü saat 17:00’ye kadar teslim etmeniz gerekmektedir.

Ek: SINAV ÇAKIŞMASI BİLDİRİM DİLEKÇESİ

SINAV ÇAKIŞMASI BİLDİRİM DİLEKÇESİ.pdf

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!