CBİKO Ulusal Staj Programı Hakkında

• CBİKO Ulusal Staj Programı Hakkında

Sevgili Öğrenciler…

CBİKO Ulusal Staj Programı kapsamında işverenler, staj tekliflerini göndermeye başladı. Tekliflerinizi görmek ve geçerlilik süreleri sona ermeden cevap vermek için https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Ulusal Staj Programına kabul olan öğrencilerin kurum tarafından imzalanacak “Staj Kabul Belgesi” alması ve Kariyer Merkezine staja başlamadan 5 iş günü önce teslim etmesi gerekmektedir. Aksi halde SGK işlemleri form teslim edilmediğinden dolayı T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin yazısına istinaden Kariyer Merkezi tarafından yapılamayacaktır.

Ulusal Staj Programından faydalanacak mezuniyet aşamasında olan öğrencilerin ilişik kesme işlemlerinin başlamasından önce stajını tamamlamaları gerekmektedir.

Başarılar Dileriz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!