2023-2024 Güz Dönemi Ara Sınav Çakışma Bildirimi ve Mazeret Sınavları Hakkında

• 2023-2024 Güz Dönemi Ara Sınav Çakışma Bildirimi ve Mazeret Sınavları Hakkında

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Sınavlarına;

1. Sınav çakışması:

Çakışan sınavınıza ilişkin olarak ekteki formu doldurunuz. Sınavı çakışan derslerinizden bölümünüze ait olan dersin sınavına (öncelikle alttan alınan dersin sınavına girilmesi gerekmektedir), sınavın gün ve saatinde girmeniz gerekmektedir. ÇAP, Yandal ya da bölüm dışından aldığınız dersinizin Mazeret sınavına 12. Hafta içinde 25-29 Aralık 2023 tarihleri arasında dersin öğretim elemanının belirleyeceği saatte girmeniz gerekmektedir. Bölüm dersinizin sınavına sınav programında belirtilen gün ve saatte girdiğinizde ekte doldurduğunuz formu sınav gözetmenine veya dersin öğretim elemanına mutlaka imzalatınız ve imzalattığınız formu Mazeret Sınav Talebi dilekçenize eklemeyi unutmayınız.

2. Geçerli Mazeretleri (Hastalık vb.) sebebi ile katılamayan öğrencilerin Mazeret Sınav Talebi dilekçelerini ve ilgili kanıt belgelerini aşağıda linki verilen Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dilekçe Takip Sistemi’ne 01.12.2023 Cuma günü saat 17:00’ye kadar yüklemeleri gerekmektedir.

Dilekçe Takip Sistemi (DTS): https://uskudar.edu.tr/mdbf/dilekceler

SINAV ÇAKIŞMASI BİLDİRİM DİLEKÇESİ.docx

Sınav çakışması ve Mazeret Sınavları 12. hafta içinde 25-29 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!