• Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi - 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Düzenlendi

Değerli Üsküdarlılar,

Üniversitemiz tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına ilişkin, 1. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak hazırlanan "Oryantasyon Programı", Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi için 11 Ekim 2023 tarihinde, 10:15 – 11:15 saatleri arasında Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda yapılmıştır.

Programa, Fakültemiz Bölümlerinde görev alan öğretim üyelerimiz ile 1. sınıf öğrencilerimiz katılmıştır.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 1. sınıf öğrencileri için hazırlanan Uzaktan Eğitim, SKS Daire Başkanlığı, Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kütüphane Daire Başkanlığı, Kariyer Merkezi Daire Başkanlığı, Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı ve Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı sunumlarının ardından, her bir sunuma dair soru-cevap bölümü düzenlenmiştir.

Oryantasyon Programı, bağımlılık temalı sunum ile tamamlanmıştır.

Üniversitemize yeni başlayan tüm öğrencilerimize hoş geldin diyor, tüm öğrencilerimize 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!