Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Final Sınavları Çakışan Öğrencilerin Dikkatine

  • Anasayfa
  • Final Sınavları Çakışan Öğrencilerin Dikkatine

Final Sınavları Çakışan Öğrencilerin Dikkatine

Değerli öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi final programı açıklanmıştır. Sınav programında aldığınız derslerin final sınavlarının çakışması gibi bir durum yaşıyorsanız, aşağıdaki yol haritasını takip edebilirsiniz.

Öncelikle çakışan sınavınıza ilişkin olarak ekteki formu doldurunuz. Sınavı çakışan derslerinizden bölümünüze ait olan dersin sınavına (öncelikle alttan aldığı dersin sınavına girmesi gerekmektedir.), sınavın gün ve saatinde girmeniz gerekmektedir. ÇAP, Yandal ya da bölüm dışından aldığınız dersinizin sınavına aynı gün içinde dersin öğretim elemanının belirleyeceği saatte girmeniz gerekmektedir.

Bölüm dersinizin sınavına sınav programında belirtilen gün ve saatte girdiğinizde ekte doldurduğunuz formu sınav gözetmenine veya dersin öğretim elemanına mutlaka imzalatınız ve imzalattığınız formu sınavınızdan hemen sonra ivedi olarak sınavına giremediğiniz dersin öğretim elemanına teslim etmeniz gerekmektedir. Dersin öğretim elemanı aynı gün içerisinde sizi çakışma yaşadığınız ve sınavına giremediğiniz dersin final sınavına alacaktır.

Final sınavlarınızda başarılar dileriz.

ÜÜ.FR.038 SINAV CAKISMASI BILDIRIM DILEKCESI REV.1.docx


Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!