IE492 Dersini Alan Değerli Endüstri Mühendisliği Öğrencileri;

IE492 Dersini Alan Değerli Endüstri Mühendisliği Öğrencileri;

1.       Notlandırma işleminizin tamamlanabilmesi için bitirme projelerinizin ciltlenmiş çıktılarını (hard copy) Arş.Gör.Tuğba Yasemin Karagöz’e (ofis no: A331) 22 Temmuz 2022 saat 15:00’e kadar teslim etmeniz gerekmektedir. Gramer hatası olmaması adına yazım denetimini kullanınız ve formatın genel kontrolünü de sağlayınız.

2.       Ayrıyeten sunumların ardından projenizde bir revize olmuş olması halinde, güncel PDF dosyalarınızı ve daha önce atmadıysanız projenizi oluştururken kullandığınız programların dosyalarını da (excel, data file vs) da tugbayasemin.karagoz@uskudar.edu.tr adresine mail atınız.

Not: 9-17 Temmuz tarihleri arasında bayram tatili nedeniyle ofis kapalı olacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!