Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencilerinin dikkatine

• Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencilerinin dikkatine

Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencilerinin dikkatine,

IE436-Healthcare Quality Management dersi, 3.sınıf öğrencilerimize de bölüm seçmeli olarak açılmıştır. Bu durumda 3. sınıf öğrencilerimiz bölüm seçmeli olarak IE436-Healthcare Quality Management, IE303- Leadership and Communication Skills ve IE324-Engineering Management derslerinden herhangi birini bölüm seçmeli olarak seçebilirler. Mevcut kontenjanlarda herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Ders programını çoktan onaya göndermiş olup, bölüm seçmeli dersinde değişiklik yapmak isteyen öğrenciler, kontenjan dahilinde bunu add-drop döneminde gerçekleştirebilirler.

Ayrıyeten, RPRE104- Entrepreneurship and Project Culture dersini henüz hiç almamış olan 3. sınıf öğrencilerinin, dersi kendilerine eklemeleri gerekmektedir. Ders programını çoktan onaya göndermiş olan öğrencilerin bu işlemi add-drop döneminde yapmaları mümkündür.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!