• Önceden kayıt yaptırmış olup dil sınavına giremeyen yahut yatay geçiş ile bölüm değiştirmek isteyen öğrencilerimizin Dikkatine!!!

Daha önce kayıt yaptırmış olup dil sınavına giremeyen yahut yatay geçiş ile bölüm değiştirmek isteyen öğrencilerimiz için Hazırlık okulu 01/02/2022 Salı günü saat 10.00'da seviye belirleme sınavı yapacaktır. Bu sınavdan 60 ve üzeri alan öğrencilerimiz muafiyet sınavına girmeye hak kazanacaktır. Muafiyet sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerimiz 07/02/2022 Pazartesi günü saat 09.00'da yazılı ve sözlü olarak iki aşamadan oluşan sınava gireceklerdir. Hazırlık okulunun tüm sınavları online olarak yapılmakta olup sınav linkine, sınavın detaylarına ve bir örneğine https://hazirlik.uskudar.edu.tr/ üzerinden erişebilirsiniz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!