AÇIKLAMA

Değerli öğrencilerimiz;

18.10.2021 tarihinde açılacak olan Eğitim öğretim yılı Güz yarıyılının Fi-jital eğitim planlaması kapsamında öğrencilerimiz yüz yüze derslere değişimli gruplar halinde kabul edilecektir. Buna göre Yüz yüze derslere katılacak öğrencilerin haftalık planlaması işlemi aşağıdaki açıklamalara göre yapılacaktır.

(Fi-jital eğitim; değişimli gruplarla yüz yüze sınıfta yapılan eğitim –Öğretim ile yüz yüze eğitime o anda katılamayan öğrencilerin eş zamanlı olarak Üniversite dışından derse çevrimiçi katılmasıdır.)

1. Birinci sınıfa kayıtlı öğrenciler için:

Birinci sınıf öğrencilerimizin hangi tarihlerde yüz yüze derslere değişimli olarak gelecekleri grup planlamaları 13.10.2021 tarihinde Bölüm web sayfalarında ilan edilecektir.

2. Üst sınıftaki öğrencilerimiz için:

Üst sınıf öğrencilerinin ders kayıtları ve danışman hocaların onayları Üniversitenin açıldığı hafta da devam edeceği için üst sınıflarda ( 2. 3. ve 4. Sınıflar) dersler değişimli ders gruplarının ilanı yapılıncaya kadar çevrimiçi yapılacaktır

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!