Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Tek Ders Sınavı Hk.

Üsküdar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 32. maddesine istinaden Fakültemizden mezun olabilmek için tek dersi kalan öğrencilerin Tek Ders Sınav başvuru dilekçelerinin 06-07-08 Temmuz 2021 tarihleri arasında alınmasına, Tek ders sınavlarının Koronavirüs (COVİD-19) Salgını nedeniyle LMS Programı üzerinden online olarak 12-13 Temmuz 2021 Pazartesi ve Salı günleri içinde yapılmasına ve duyurunun web sayfasından yapılarak,  kararın gereği için Öğrenci İşleri Direktörlüğüne bildirilmesine oybirliği ile karar verildi.

Tek ders sınav dilekçesi aşağıda yer almaktadır. Tek ders sınav dilekçesi Ayşe Seda Peridar’ın ayseseda.peridar@uskudar.edu.tr  elektronik posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Tek ders sınav dilekçelerine dönüş yapılmayacaktır. Sonuçlar için ilgili dersin öğretim üyesi ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

MDBF Ders Sınavı Talebi Dilekçesi.docx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!