ÇAP/YANDAL MUAFİYET TALEP EDEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !

• ÇAP/YANDAL MUAFİYET TALEP EDEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !

Çap/ Yandal muafiyet talebi dilekçeleri 15 Ekim - 23 Ekim 2020 tarihleri arasında alınacaktır. Bu tarihten sonra gönderilen dilekçeler kabul edilmeyecektir. Ders Muafiyet formu ıslak imzalı olmayanlar işleme alınmaz.

Muafiyet talebi olan öğrenciler aşağıdaki hususlara dikkat etmelidir.

1. Islak imzalı olarak doldurulan ekteki DERS MUAFİYET FORMU na TRANSKRİPT eklendikten sonra fotoğrafı çekilerek veya taratılarak  (nuray.kok@uskudar.edu.tr  ve  lokman.celik@uskudar.edu.tr ) mail adreslerine gönderilmesi gerekmektedir.

2. Ders muafiyet formunun ayrıca Word de yazılı hali yukarıda istenen eklerle birlikte toplu halde  (nuray.kok@uskudar.edu.tr  ve  lokman.celik@uskudar.edu.tr )  aynı mail adreslerine gönderilmesi gerekmektedir.

Ders Muafiyet Talep Formu.docx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!