Endüstri Mühendisliği Online staj yapacak öğrencilerin dikkatine:

• Endüstri Mühendisliği Online staj yapacak öğrencilerin dikkatine:

**Bu duyuru Online staj yapacakları firma bulamayan öğrenciler içindir.

Online staj yapacak öğrencilerin aşağıdaki adımları takip etmeleri gerekmektedir.

1. İlk Stajını yapanlar imalat stajı, ikinci stajını yapanlar yönetim stajı yapacaktır.

2. Staja uygun bir sektör seçilecektir. Örn:

• İmalat stajı: üretim, otomotiv, yan sanayi, beyaz eşya, mobilya, tekstil,  vb.
  • Yönetim Stajı: Sağlık, bankacılık, finans, sigortacılık, lojistik, ulaştırma, telekomünikasyon vb.

3. Aynı sektöre ait EN AZ 3 şirket seçilecektir ve bu şirketlerin internette bulunan bilgileri kullanılarak Staj soruları cevaplanacaktır.

Örnek: Staj soruları içinde bulunan ‘’İşletmenin ürünlerini tanıtınız’’ sorusuna aşağıdaki gibi bir cevap verilebilir: Tekstil sektörü A firması Ürünlerinin tanıtımı: A Firmasında üretilen ürünler Kot Pantolon, tişört, ve şapkadır. Skinny Fit Yıpratmalı Jean Pantolon: mavi renkli 10 farklı bedene sahip, Düşük Bel, Dar Kesim, Ekstra Dar Paça, Bacağı Saran, Bilekte Daralan Jean, %99 Pamuk, %1 Elastan.

4. Seçilen şirketlerin isminin yazılması, şirket bilgisi verilmesi ve yararlanılan kaynakların belirtilmesi zorunludur.

** İçeriklerin aynı olması durumunda her iki öğrencinin de staj defterleri reddedilecektir!!

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!